maandag 14 mei 2012

machteloos voelen

 Ik begin met een heel fijn en goed nieuwtje..een nieuwtje wat velen al via facebook mee mochten krijgen.. na 3 gesprekken is Joey aangenomen op het Grafisch Lyceum Rotterdam op de opleiding Allround Signmaker..dit is wat hij zo graag wilde en voor hem ben ik heel erg blij dat hij de kans lijkt te gaan krijgen..eerst nog wel even zijn diploma aan het NIMETO halen  en op zoek naar goede woonruimte voor hem dus er is echt nog wel genoeg te regelen voor hij eind augustus daar kan starten maar ik ben voor hem zo blij !!!

voor mij al het wel heel stil worden..dagelijks ben ik met mijn boy in de weer, maar hij verhuisd wss. niet direct en anders het is een uur rijden als er geen files zijn dus dat is nog wel te doen..

Verder gaan we door in de titel van mijn vorig blog ..het overkomt je en waar we al zolang weten dat Yerèll ons mannetje van de dag is en we ook dankbaar zijn dat hij nog steeds in ons midden mag zijn lijkt zijn kaarsje toch steeds meer uit te gaan ..eigenlijk had hij nu in het zh. gelegen maar met sherpa hebben we goede afspraken mogen maken dat we proberen hem ook deze periode thuis te laten blijven...zuurstof enz. het is allemaal vlakbij Yerèll ..en nu is hij in zijn eigen vertrouwde omgeving..

hij heeft 24/7 epilepsie en soms lijk je weinig te zien maar als je hem dan zou monitoren dan laten de waardes je wel schrikken ..de monitor e.d ik heb ze allemaal uit laten zetten het voegt weinig toe maar sommigen willen het als een bevestiging van hun observatie prima..maar al die herrie het is voor Yerèll geen pretje..

machteloos kijk ik toe hoe mijn boy telkens weer alles ondergaat en toch zo door blijft knokken ..dankbaar ben ik met al die lieve mensen die ons omringen naar ons willen luisteren er voor ons zijn op welke manier dan ook

zorg delen het is echt niet makkelijk omdat dat soms echt nog meer je machteloosheid naar boven brengt..mensen  die in de zorg werken mijn inziens voor het geld en niet zien wat velen gelukkig wel met ons mee zien..dat Yerèll niet meer kan ..dat zijn lijfje op is ...maar er is maar 1 die werkelijk alles weet en ondanks al mijn waarom vragen die er momenteel zijn ben ik ook dankbaar dat ik de kracht krijg om alles aan te kunnen

wie naar Yerèll wil kan niet zomaar langs gaan maar dat moet wel via mij lopen ..het is anders echt een veel te grote belasting voor mijn boy maar ook voor de groep..hopelijk wil iedereen dat begrijpen..ik ben er veel .maar probeer er ook nog hier thuis voor de andere mannen te zijn..

een mss wat rommelig blog dit keer maar mijn emotie zorgt voor een op hol geslagen chaotisch zijn..

ik sluit af met een link naar een foto pagina..
gister was de muziektherapeut bij Yerèll ..hij lag heel stilletjes in zijn bed en de eerste 10 min was er nauwlijks contact..plots leek hij te beseffen wie er waren en kwam hij even overeind..zijn vrouw heeft toen wat foto's gemaakt die ik erg waardeer ..van die kliene korte momentjes waar mijn boy nog kan genieten ..ik gun het hem zo !!! en deel het graag met jullie..
https://plus.google.com/photos/115256165032992568812/albums/5742448100124676817?authkey=CLG42uLK9Opl&banner=pwa&gpsrc=pwrd

liefs uit Laren

5 opmerkingen:

 1. Foto's met een gouden randje Astrid, echt prachtig!
  Ik weet niet precies wat ik je kan zeggen As. Al waar ik aan denk is onze Bram. Ik ben steeds heel hard aan het hopen dat het als bij hem mag verlopen. Jij weet misschien te herinneren hoe diep we gingen, maar je weet niet hoe fijn als het nu gaat. Dat wens ik voor jullie met heel mijn hart!
  Liefs Sarike

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zijn idd prachtige foto's meis. Ik weet verder even niks te zeggen, maar herken jouw gevoel. Jullie zijn in mijn gedachten en in gedachten omarm ik je even.
  Veel liefs, Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's Astrid. Dikke knuffel voor jouw en je mannetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi om hem nog zo te zien genieten. Sterkte met al het overige.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtfoto's, As!

  We leven zo met jullie mee. Ik weet niet wat ik zou kunnen doen, maar als jij het weet, schroom niet om te vragen, hoor!!!

  Dikke knuffels van ons!
  XXXL

  BeantwoordenVerwijderen