zondag 26 augustus 2012

nieuwe weg...

morgen gaan we weer meer in het ritme..Joey start dan op het GLR en word daar rond 11-en verwacht voor de eerste van 3 introductie dagen
in juni is zijn nieuwe klas al 1 keertje samen geweest maar toen zat hij nog midden in zijn examen dus daar was hij niet bij
vorige week kwamen de boeken..sommige met volgens hem alleen maar herhalingsstof maar ook boeken met oeps word dat ook van mij verwacht
hij heeft er zin in al vind hij het echt ook allemaal erg spannend..
een kamer hebben we nog niet dus voorlopig moet hij heen en weer ..maar als iemand nog iets weet we houden ons aanbevolen voor tips
al is het maar voor 1 of 2 nachtjes in de week scheelt toch al snel vele uren heen en weer want op 2 uur enkele reis moet hij toch wel rekenen mede omdat hij niet wil fietsen ri. het station hilversum..verandert mss nog wel ..
morgen beginnen ze met een sportieve dag , di. moet hij wat toetsen doen om zijn nivo te bepalen en wo. gaan ze de stad verkennen..

Annet heeft al wel kennis gemaakt met andere leerlingen die nieuw zijn op de Passie , voor haar natuurlijk niet helemaal een nieuwe school en ook weet ze al wel wat Havo inhoud..ze gaat deze week ook starten..zal best wel tegen vallen om iedere dag weer hele dagen in de schoolbanken te moeten zitten maar ze heeft er zin in dus dat komt vast wel goed..

Ada zit momenteel met een paar goede vriend(inn)en in Parijs een kadootje voor haar verjaardag..waar het hier regent schijnen ze daar toch wel lekker weer te hebben begreep ik gister uit een sms-je..

Dirk vult zijn weken vooral werkend in is nog steeds op zoek naar een stage plek maar er schijnen een aantal dingen te lopen we blijven er op vertrouwen ook daar mee komt het wel goed

Yerèll blijft het echt zwaar hebben ..wss slaan we voor hem morgen ook een nieuwe weg in op "zoek"naar meer en de beste comfort..pijn hebben gun ik hem niet maar hij is zo overgevoelig op vele medicijnen dat er niet zomaar een trucendoos vol voor hem beschikbaar is..
er is goed en veel overleg tussen ons sherpa en het wkz en daarvoor zijn we dankbaar
we hopen met zijn alleen dat hij ook in de laatste fase van zijn leventje wat wel steeds dichterbij lijkt te zijn gewoon "thuis"op de vechtstr kan en mag blijven omringd door vele lieve meiden en jongens die echt hun best doen om zijn dagen zo aangenaam mogelijk te laten verlopen..

Alex was juist blij dat hij na een paar lastige maanden weer redelijk op de been was maar werd afgelopen do. getroffen door een gevalletje pech zoals we het maar noemen..
hij was drukdoende met het maaien van de sportvelden van Hilversum om ze voor de start van het nieuwe seizoen er weer mooi uit te laten zien.. dacht een volle laadbak te legen en doordat niet alles functioneerde als het moest moest dat deels handmatig..hij is toen 2 meter diep gevallen in een container en kwam verkeerd op zijn benen terecht..Alex zou Alex niet zijn om zo maar bij de pakken neer te gaan zitten dus is door gegaan tot dat de pijn zo extreem werd en hij letterlijk flauw viel..de ambulance kwam er bij maar echt notie van het werkelijke probleem de pijnlijke enkel namen ze niet..de vitale functies werden gecontroleerd en die waren gelukkig goed..een collega moest hem maar thuis brengen..en dat gebeurde dus ook
ik kreeg alles via een sms-je mee maar was bij Yerèll ..rondde daar af en trof Alex thuis op nieuw buiten bewust zijn..hij had zijn schoen uit gedaan en de zwelling zette dus door met veel pijn als gevolg..
ik mocht mijn werk dus op mijn man uitoefenen ..een glaasje water bracht ik hem bij..hihi..
de huisarts was natuurlijk nog lekker met vakantie maar de vervangende nam het prima op..zij kwam naar de auto toe ipv dat ik Lex naar binnen moest "sjouwen"de verwijzing voor rontgen al bij zich.. Joey en ik helemaal blij want het had echt wel wat moeite gekost om Lex in de auto te krijgen zonder dat hij weer flauw viel..
dus op ri. het zh..daar ging alles vrij vlotjes..want we waren al aangekondigd..van de rontgen ri de ehbo en toen we op de gipskamer werden ge"zet"wisten we het al..Joey maakte nog grapjes ach dat word stil zitten man.. en dat word het de komende weken ook wel
Lex blijkt de enkel gebroken te hebben wel zo gunstig dat er meteen gegipst kon worden..de komende week moet hij vooral zitten om de zwelling te doen verdwijnen en onze rolstoelbus komt nu ook goed uit ..met rolstoel die we regelden bij de thuiszorg kan hij toch gewoon naar Yerèll..
die zorgde vrijdag wel voor een lachwekkend moment..Lex kwam binnen rollen in zijn kamertje Yerèll lag gewoon stilletjes en begon even te giebelen als of hij wou zeggen wat ben jij toch een domoor..

dus voor Lex ook even een andere richting op de weg die hij zou wensen maar hopelijk komt alles weer snel goed

Zelf pak i k begin september 1 ochtend per week mijn werk weer op..zal wel even flink puzzelen worden maar heb er ook wel weer zin in.. voordeel is wel als het dag 1 niet lukt kan het ook op dag 2 dat is het voordeel van de doelgroep cliënten die ik bezoek..want Yerèll blijft in alles voorgaan en voor Lex zal ik de komende weken ook wel genoeg te regelen hebben want zelf rijden mag hij niet..

vervelen zal dus wel niet woord zijn wat op mijn weg te vinden is de komende tijd..

lieve groet uit Laren xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten